Back to All Events

Meet the Residents // The Collective Subject of History

  • PRAKSIS Norway 19 Rådhusgata Oslo, 0158 Norway (map)
meet the residents r10.png


'Se nedenfor for norsk versjon.

The eight residents participating in The Collective Subject of History have backgrounds as either artists or curators and they share a common interest in archives as spaces through which to examine and reconsider historical narratives. During this event each resident will give a short presentation of their practice before opening up for questions and discussion. The residents are: Rehema Chachage (TZ), Juan Covelli (CO), Elvira Dyangani Ose (ES), Anna Sofie Mathiasen (DK), Lara Ögel (TR), Amina Sahan (NO), Kim Svensson (SE), Stephanie Von Spreter (DE).

Please note this event is free but places are limited // Reserve a place via this link: https://www.eventbrite.com/e/praksis-meet-the-residents-tickets-47015742351

'The Collective Subject of History' residency is developed with Elvira Dyangani Ose and Guttormsgaard’s Archive. For more information on the residency please click here.

--------------------------------------------------------------

De åtte deltagerne i gjesteoppholdet The Collective Subject of History har bakgrunn som kunstnere eller kuratorer. De har en felles interesse for arkiver som utgangspunkt for å omskrive og utforske historiske fortellinger. Under dette arrangementet vil deltagerne gi en korte presentasjoner om sin kunstneriske praksis, før det åpnes opp for spørsmål og diskusjon. Deltagerne er: Rehema Chachage (TZ), Juan Covelli (CO), Elvira Dyangani Ose (ES), Anna Sofie Mathiasen (DK), Lara Ögel (TR), Amina Sahan (NO), Kim Svensson (SE), Stephanie Von Spreter (DE).

Vennligst merk at arrangementet er gratis og har begrenset antall plasser // Reserver din plass via denne lenken: https://www.eventbrite.com/e/praksis-meet-the-residents-tickets-47015742351

The Collective Subject of History er utviklet i samarbeid med Elvira Dyangani Ose og Guttormsgaards Arkiv. For mer informasjon om gjesteoppholdet, deltagerne og relaterte arrangementer, klikk her: https://www.praksisoslo.org/residencies-blog/2017/4/residency10


Copyright © 2015 PRAKSIS   |   Registered Organisation 915 733 417

Supported By