Back to All Events

Meet the residents

  • PRAKSIS 19 Rådhusgata Oslo, Oslo, 0158 Norway (map)
agevents3.jpg
 

Scroll down for Norwegian

This cohort of eleven residents are brought together from backgrounds that include art, craft, fashion and data ethnography, by a common engagement with the role of adornment in the expression of gender identities. Meet the residents offers a chance to get to know each resident participating in Adornment and Gender: Engaging Conversation: Tone Bjerkaas (NO), Auli Laitinen (SE), Matt Lambert (US), Benjamin Lignel (FR), Nanna Melland (NO), Darja Popolitova (EE), Aleyda Rocha (MX), Mallika Roy (US), Heidi Sand (NO), Shweta Sharma (IN), Ahmed Umar (NO). During this intimate session each resident will briefly present their practice, followed by the opportunity for questions and further discussion.

Please note places are limited // Reserve a place via this link.

This event is held as part of PRAKSIS residency no.9, Adornment and Gender: Engaging Conversation, developed in collaboration with Benjamin Lignel (FR) and Norwegian Crafts. For more information on the residency, its participants and other associated events please click here.

 

Photo: anonymous, 2017 / CC0 / https://pxhere.com/en/photo/1397842

Seminaret introduserer en internasjonal tverrfaglig gruppe med bakgrunner innenfor visuell kunst, kunsthåndverk, mote og etnografi, som sammen skal utforske temaer rundt kroppsutsmyknings rolle i relasjon til uttrykk av kjønnsidentitet. Deltagerne vil gi en kort presentasjon av sin praksis, etterfulgt av en Q&A og videre diskusjon. Kom å bli bedre kjent med: Tone Bjerkaas (NO), Auli Laitinen (SE), Matt Lambert (USA), Benjamin Lignel (FR), Nanna Melland, Darja Popolitova (EE), Aleyda Rocha (MX), Mallika Roy (USA), Heidi Sand (NO), Shweta Sharma (IN), Ahmed Umar (NO).

Vær oppmerksom på at det finnes begrensede plasser. For å sikre deg en plass reserver her.

Denne arrangementet arrangeres som en del av PRAKSIS residency nr. 9, Adornment and Gender: Engaging Conversation. Programmet er er utviklet i samarbeid med Benjamin Lignel (FR) og Norwegian Crafts. Klikk her for mer informasjon om residencyoppholdet, deltagerne og andre arrangementer


Copyright © 2015 PRAKSIS   |   Registered Organisation 915 733 417

Supported By